selection.hu wine&cafe  

Fuxli

Loading
 

Borvidékek

Magyar borok

Taschner Bor és Pezsgőház
Soproni borvidék

Soproni Irsai Olivér 2017 0.75l
1.450 Ft
db
Soproni Korai piros veltelini 2017 0.75l
1.350 Ft
db
Soproni Zenit 2017 0.75l
1.350 Ft
db
Kékfrankos rosé 2017 0.75l
1.350 Ft
db
Soproni Kékfrankos 2015 / 2016 0.75l
1.650 Ft
db
Zweigelt 2012 0.75l
1.700 Ft
db

 

Családi vállalkozásunk mögött egy több generációra visszavezethetõ poncichter család áll, ahol apáról fiúra szálló örökségként maradt fenn a szõlõtermesztés és a borkészítés tudománya. A város környékén és a Fertõ tó partjára nézõ dombokon elszórtan található a kb. 11 hektáros kisbirtok, ahol Irsai Olivér, Sauvignon blanc, Pinot noir rosé, Kékfrankos, Zweigelt, Zweigelt barrique, Cabernet sauvignon és Zenit fajtákat termesztünk.

A 2001. évben jelentõs fejlesztéseket hajtottunk végre feldolgozónkban. Új, hûtéssel illetve igény szerint fûtéssel felszerelt, teljes automatikával ellátott kóracél vörös- és fehérbor erjesztõtartályaink segítségével a legkorszerûbb technológiát tudjuk megvalósítani. A lékinyerés szintén új, pneumatikus préssel, zárt rendszerben történik. A beruházások következtében fehérborainban meg tudjuk õrizni az elsõdleges, szõlõre emlékeztetõ illatokat, zamatokat. Vörösboraink irányított erjesztését teljes mértékben befolyásolni tudjuk a maximális szín-, illat-, zamat- és aromaanyagok kinyerése érdekében, valamint biztosítjuk a borok fejlõdéséhez szükséges optimális körülményeket.

A gondos szõlõmûvelés által biztosított szõlõt a bor fajtájának, jellegének megfelelõ hagyományos vagy reduktív módon dolgozzuk fel, érleljük borrá. Ötvözzük a hagyományokat a legkorszerûbb technológiákkal és ismeretekkel, hogy a borfogyasztóknak minden esetben hibátlan, magas élvezeti értékû borokat kínálhassunk

Taschner Bor és Pezsgőház

 
Az Ön kosara jelenleg üres...

Taschner Bor és Pezsgőház -

ugrás az oldal tetejére...
   
Globula NetStudio