selection.hu wine&cafe  

Fuxli

Loading
 

Borvidékek

Magyar borok

Bujdosó Pincészet
Balatonboglári borvidék

Cirkáló 2015 0.75l
1.990 Ft
db
Katamarán 2013 0.75l
2.200 Ft
db

 

80 hektár szőlőbirtokon gazdálkodó tradicionális, nagy hagyományokkal rendelkező borász család. Fehér- és vörösboraink alapanyagait a megfelelően kezelt, válogatott, kiváló minőségű szőlőt, a dél-balatoni Balatonboglári Borvidék szívében, már apáink által is kiválónak tartott szőlőtermő helyeken termeljük: a szőlőskislaki Bánom-hegyen, János-hegyen, Kakashegyen, a balatonlellei Kishegyen és a holládi Bari-hegyen.
200 éves pincénkben a finom nedűk mellett - melyek a korszerű technológiával működő borászati üzemünkben készülnek - megtalálható 150 éves borászati eszközgyüjteményünk is. Hangulatos borkostolóink alkalmával megismert borainkhoz változatos ételeinket és kemencében sült specialitásainkat egyaránt ajánljuk. Egyéni kívánságukra lehetőséget és segítséget nyújtunk családi, vagy egyéb csoportos rendezvények szervezéséhez. A Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet bekapcsolódva a turizmusba a Dél-Balatoni Borút állomása, ahol családunk apraja-nagyja várja és visszavárja Önt.

Bujdosó Pincészet

 
Az Ön kosara jelenleg üres...

Bujdosó Pincészet - Bujdosó Pincészet - Bujdosó Pincészet - Bujdosó Pincészet - Bujdosó Pincészet - Bujdosó Pincészet - Bujdosó Pincészet - Bujdosó Pincészet - Bujdosó Pincészet -

ugrás az oldal tetejére...
   
Globula NetStudio