selection.hu wine&cafe  

Fuxli

Loading
 

Borvidékek

Magyar borok


Szerémség borászatai


 
Szerémség
 

Hosszú hétvégi nyitvatartás!

Kedves Vásárlóink!

A Május elsejei hosszú hétvégén szombaton (04.28.) és hétfőn (04.30.) is 10 órától este 18 óráig várjuk kedves vásárlóinkat!

Ugrás az ajánlathoz...

Borászok Borásza 2018

Az idei Borászok Borásza gálán kiderült amit már sokan sejtettek! Az öt jelölt közül a 2018-as Borászok Borásza díjat a tavaly elhunyt balatonboglári borász, Konyári János kapta!

Ugrás az ajánlathoz...

Are You REDY?

A Redy egy Portugieser alapú villányi házasítás, amelyben megjelenhetnek még a Blauburger, kékfrankos, zweigelt, kadarka és más villányi fajták. Az alkotók elképzelése szerint egy könnyed, gyümölcsös vörösbor volt a cél. A bort kezdetben 10 borászat készítette el azonos névvel és játékos címkével. Szaküzletünkben jelenleg a Vylyan és a Gere Zsolt pincészet Redy-je kapható, de folyamatosan bővül kínálatunk! 

Ugrás az ajánlathoz...

 

Kékfrankos Április

Ha Április akkor Kékfrankos! A 90-es évek elején még egy lenézett fajta volt, de manapság népszerűsége egyre emelkedőben van! Több borász lát már benne fantáziát és vallják, hogy hazánk adottságai egyedülállóak a Kékfrankos termesztéséhez. Ezt szeretnénk mi is hangsúlyozni ezzel a 6-os válogatással, melyben törekedtünk több borvidék Kékfrankosát összeválogatni!

Ugrás az ajánlathoz...

Az Ön kosara jelenleg üres...

 -

ugrás az oldal tetejére...
   
Globula NetStudio