selection.hu wine&cafe  

Fuxli

Loading
 
 

Pálinkák

Pálinkák

Anemona Pálinkaház

Az Anemona Pálinkaház Dunaalmáson található, ott ahol a Duna eléri a Gerecse lábát. A táj is azt sugallja, hogy itt magyaros ízeket lehet és kell teremteni. A község neve pedíg elárulja, hogy legalább 1000 éve a gyümölcstermesztésre az itt lakók mindíg kiemelt hangsúlyt helyeztek. (930 évvel ezelőtt a községet, mint Almást említik az okiratok). Alma, körte, szilva majd minden kertben ma is megtalálható. Az Almási Anemona Almapálinkát kiemelt termékünként fogjuk biztosítani és piacra vinni. A pálinkaház fontos gyümölcsszállítója a dunaalmási Anemona 2002 Bt, amely 2009. óta a Biokotroll Hungária által ellenőrzött és szavatolt biogazdálkodást folytat. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi gyümölcs beszerzésére, feldolgozására. A cefretartályainkat automata rendszer felügyelete mellett hűtjük és keverjük annak érdekében, hogy a gyümölcs erjedése során mind teljesebb aromában dús etilalkohol képződhessen. A lepárlási folyamatot - az igen nagy pontosággal és számítógép segítségével is szabályozható ? Carl rendszer biztosítja. A palackozásra szánt párlat kiválasztása során fokozott figyelemet fordítunk arra, hogy csak az aromákban kellemes íz és illat komponensek kerülhessenek a továbbfeldolgozásra. Emmiatt - a lepárlás leállításokar ? a pálinkáink átlagos alkoholtartalma 80-82 fok között mérhető. A nem kívánatos alkotóelemeket minusz 5 fokos hűtést követően szűrjük. A palackozás előtt a pálinkánkat kezelt vízzel beállítjuk a kivánt 40 vagy 50 fokos alkoholtartalomra. Az acéltartályos 12 hónapos pihentetést követően egyes pálinkáinkat még 3-5 hónapig 225 literes tölgyfahordókban is érleljük. Kostólják meg a Anemona pálinkát! Izleni fog!

Az Ön kosara jelenleg üres...


ugrás az oldal tetejére...
   
Globula NetStudio